LTp+1SKiR3imymzFnO7HVg_thumb_18e.jpg

Det här är JL inredning

 

 

JL inredning erbjuder inredningshjälp till företag i Göteborg med omnejd. Tillsammans med våra kunder skapar vi välfungerande, hållbara och inspirerande miljöer som förstärker varumärket och som får människor att trivas.

 

Vi som driver JL inredning är certifierade inredare med lång erfarenhet inom kommunikation, varumärkesarbete och projektledning.

 

Våra kunder

Våra uppdragsgivare återfinns i olika branscher. Det kan exempelvis vara:

  • Företag som vill skapa välkomnade entréer, kreativa konferensrum och välfungerande arbetsytor åt sina medarbetare. 

  • Fastighetsbolag som önskar samarbeta med en inredare för att förändra
    eller förbättra sina lokaler. 

  • Hustillverkare och byggföretag som vill inreda målgruppsanpassade visningshus och visningslägenheter. 

 

Fördelar

Som inredare hjälper vi företag med att skapa en genomtänkt inredning. Vi
utgår alltid ifrån kundens unika behov, vilket innebär att ni får en personlig och verksamhetsanpassad interiör. För att ni ska kunna visualisera målbilden och känna er trygga med att vi har förstått uppdraget, presenterar vi våra ideér med moodboards och 3D-ritningar. Vi hjälper er med smarta inredningslösningar och att göra bra möbelval som håller långsiktigt.

Rumslig kommunikation 

Många företag lägger tid och resurser på att stärka sina varumärken i de digitala kanalerna, men glömmer ibland bort den fysiska miljön. Detta trots att det är i företagets lokaler som medarbetarna spenderar större delen av sin arbetstid och där många kundmöten sker. JL inredning hjälper er att manifestera varumärket i den fysiska miljön. Eller med andra ord: vi realiserar rumslig kommunikation.

Läs mer om rumslig kommunikation

Välkommen att kontakta oss.

info@jlinredning.se

0706-57 40 43